Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Voorjaarsconcert UNI 2017

11 april 2017

Na een spetterend Najaarsconcert in Tripodia en begeleiden van een sfeervolle kerkdienst op Eerste Kerstdag 2016, is UNI Katwijk in volle vaart doorgegaan met de organisatie van en repetities voor een uitdagend Voorjaarsconcert op vrijdag 12 mei.

Uiteraard heeft dit concert weer een totaal ander karakter en muzikale invulling dan het vorige. Evenals voorgaande jaren wordt het concert gehouden in de Vredeskerk aan het Baljuwplein in Katwijk.

Het Groot Harmonie Orkest heeft onder leiding van haar dirigent Dominic Sierat het afgelopen jaar de muzikale groei voortgezet met een aantal ambitieuze muziekstukken voor dit Voorjaarsconcert. Het Klein Harmonie Orkest is deze avond ook te beluisteren en staat onder beleiding van Zoran Rosendahl. Zij nemen dit jaar voor het eerst deel aan een festival en brengen dat programma tijdens dit Voorjaarsconcert ten gehore.

Kaarten

Kortom, een avond vol muzikale afwisseling gericht op alle leeftijden. Het programma start om 20.00 uur. Kaarten à €5,00 (incl. consumptie) zijn vanaf dit moment te verkrijgen bij de leden van de vereniging of via secretaris@uni-katwijk.nl.

Meer Activiteiten nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer