Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

The Box Live

15 februari 2017

The Box heeft vrijdagavond twee bands op bezoek in het muziekcentrum. Twee bands die er de gewoonte van maken om jou onmogelijk stil te laten staan. Dat komt goed uit, want als er door meer dan vier mensen gedanst wordt, zorgt The Box voor bitterballen.

De live optredens worden deze avond verzorgd door Van dervens en Fill in the Blanks. Vanaf 20.30 uur is iedereen tussen de 25 en 65 jaar welkom voor een  “ouderwets” gezellige avond.

Van dervens

Vandervens is een family band. Broers, neven, ooms? Hoe het zit weet niemand, maar deze clan geeft een heerlijke persoonlijke invulling aan het recept rhythm and blues met een vleugje Ska en twee teentjes rock and roll.

Fill in the Blanks

Op een mooie zomeravond startte een groep muzikanten een band genaamd “Fill in the Blanks” op. Met achtergronden in Hiphop, Rock, Jazz, Disco en Soul maakt deze band Nederlandstalige, poppy muziek met een flinke scheut funky beats, een rockrandje en her en der tijd voor een solo. Hier gaat zelfs de meest verstokte hokjesgeest spontaan van buiten de lijnen dansen.

Muziek met invloeden van Red Hot Chili Peppers, Jurrasic 5, Soullive, N.E.R.D., Tower of Power, The Roots, Ozomatli, OutKast, State Radio, Snarky Puppy etc.

The Box Live is iedere vrijdagavond in Muziekcentrum The Box aan de Valkenburgse 50a in Katwijk

Meer Activiteiten nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer