Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Sport voor Huntington

30 januari 2017

Vitaal trainer organiseert op zaterdag 15 juli 2017 van 11.00 tot 12.00 uur een Vitaal zomer workout op het festivalterrein van Haringrock. Dit sportieve uur is voor jong en oud toegankelijk of je nu geoefende of minder geoefende sporter bent. Alle opbrengsten van de deelnemers zullen ten goede komen aan het onderzoek naar de ziekte van Huntington.

Vitaal trainer is een jong sportbedrijf gevestigd in Katwijk. 'Wij zijn blij dat we de samenwerking met Haringrock kunnen aangaan en zo het goede doel kunnen ondersteunen. ‘Een mooiere plek op het festival terrein en in het hart van Katwijk kunnen wij ons niet bedenken’, aldus eigenaar Marco Roerade.

'Sporten moet voor iedereen mogelijk zijn. Een ziekte, in welke vorm dan ook, kan je leven volledig op z’n kop zetten waardoor dat wat je leuk vind om te doen ineens niet meer mogelijk is.' Vitaal trainer wil zich ieder jaar inzetten voor het goede doel en helpt dit jaar mee om zoveel mogelijk geld op te halen om onderzoek te financieren tegen de ziekte van Huntington.

Meer Activiteiten nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer