Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Reünie Gospelkoor SalvatioN

04 april 2017

Het Katwijkse Gospelkoor SalvatioN, voor velen een begrip in de regio, heeft bijna 25 jaar het evangelie uitdragen in binnen- en buitenland.

Vanaf 1989 tot 2005 heeft het koor optredens verzorgd in gevangenissen, op straat, in weeshuizen, bejaardentehuizen en kerken. Die gezamenlijke inspanning brengt genoeg mooie, waardevolle en dierbare herinneringen boven. En dus vonden oud-leden het hoog tijd worden voor een reünie op zaterdag 24 juni.

De organisatoren van de reünie vragen oud-leden maar ook toehoorders van toen foto's, herinneringen of andere gedachten te delen. Als je koor- of bandlid bent geweest gedurende deze periode nodigen ze je van harte uit. Ken je personen waarvan je weet dat die dit bericht niet lezen maar toch geïnteresseerd zullen zijn, dan zou het leuk zijn als je die op de hoogte brengt van dit initiatief?

Locatie, tijd en programma volgen een persoonlijke uitnodiging.

Er zijn diverse mogelijkheden om je aan te melden, met het verzoek dat vóór 25 april te doen via mail: reunie.salvation@gmail.com, via Facebook/salvation reünie 24/6/2017 of via Karien Snijder, 06 53401121.

Meer Activiteiten nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer