Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Ontmoeting met dr. De Reuver, scriba PKN

10 februari 2017

Op initiatief van de wijkcommissies Rehoboth en Bethel in Katwijk wordt op donderdag 23 februari een avond georganiseerd, waarvoor als gastspreker is uitgenodigd dr. René de Reuver. Hij is sinds juni 2016 opvolger van dr. Plaisier als scriba van de generale synode en in die hoedanigheid spreekbuis van de Protestantse Kerk in Nederland.

Vanuit deze nieuwe functie heeft dr. De Reuver aangegeven het bijzonder op prijs te stellen wanneer er op 23 februari een brede kennismaking kan zijn met zoveel mogelijk mensen uit de diverse kerkelijke geledingen van Katwijk en ook de regio Duin- en Bollenstreek.

Thema van de avond (en tevens van het meest recente synode-rapport) is ‘Kerk 2025: Waar een Woord is, is een weg’. Voor opening en sluiting van deze avond is de medewerking ingeroepen van ds B.H. Weegink. De te zingen liederen worden op het orgel begeleid door dhr. F. van Rijn. Er is ook gelegenheid tot discussie en nagesprek, zodat actuele zaken aan de orde kunnen komen.

Belangstellenden worden in het Maranathacentrum aan de Poolster in Katwijk (Rijnsoever) vanaf 19:30 uur hartelijk ontvangen met koffie/thee. Aanvang van het programma is 20:00 uur. 

Meer Activiteiten nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer