Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Ontmoeting met Derk Bolt van 'Spoorloos'

05 april 2017

Bibliotheek Katwijk heeft de bekende journalist/televisiepresentator Derk Bolt (van KRO's kijkcijfercanon 'Spoorloos') uitgenodigd om in gemeenschapshuis De Burgt in Rijnsburg te komen vertellen over de belevenissen die hij onderweg meemaakt.

Op woensdag 12 april om 20.00 uur wordt hij geïnterviewd door Carolien van Egmond over onder meer zijn reizen en avonturen voor het populaire televisieprogramma Spoorloos. Spoorloos-verslaggever Dekt Bolt (1955) reist sinds 1995 met zijn team de wereld rond op zoek naar verdwenen mensen. Hij belandt daarbij op de meest wonderlijke locaties, ontmoet opmerkelijke mensen en weet zich steeds weer uit lastige situaties te redden.

Groeten uit Verweggistan

Met nuchterheid en ironie kan Bolt vertellen over zijn ervaringen met slechte hotels, bedenkelijk eten, gammele auto's en vliegtuigen, natuurrampen, sadistische douaniers, corrupte politieagenten en ongedierte. Derk Bolt heeft zijn reisverhalen onder meer gepubliceerd in het boek 'Groeten uit Verweggistan'. Iedereen die een toegangskaart koopt voor de avond met Derk Bolt op 12 april in Rijnsburg krijgt dit boek erbij. 'Groeten uit Verweggistan' is het ideale vakantieboek. Bolts observaties van lokale bewoners zijn scherp en geestig en zijn beschouwingen over landen en culturen geven een verrassend ander beeld dan de doorsnee reisgids.

Toegangskaarten

Wie de belevenissen van Derk Bolt wil horen en vanaf zijn/haar stoel wil meemaken, is van harte welkom op 12 april in gemeenschapshuis De Burgt (Burg. Koomansplein 1) in Rijnsburg. Het publiek krijgt ook volop gelegenheid om vragen te stellen.

Toegangskaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en via www.bibliotheekkatwijk.nl.

Prijs voor bibliotheekleden €11,- en voor niet-leden €13,- (inclusief het boek 'Groeten uit Verweggistan: op reis voor Spoorloos, ter waarde van € 16,95).

Meer Activiteiten nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer