Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Ladies Night voor Katwijkse Ziekte

19 januari 2017

Emmalie, Melissa en Sanne, drie leerlingen van het Pieter Groen College, organiseren woensdag 25 januari een Ladies Night.

Zij schrijven hun profielwerkstuk over de Katwijkse Ziekte en zijn hierdoor zo geraakt, dat ze meer willen doen. Daarom organiseren zij deze sponsoravond, om geld op te halen voor onderzoek naar de Katwijkse Ziekte (HCHWA-d).

HCHWA-d is een erfelijke hersenziekte die op jonge leeftijd hersenbloedingen veroorzaakt en waar op dit moment nog geen medicijn tegen is.

Opbrengst

Tijdens de Ladiens Night is er een Luxury Bingo met leuke prijzen, waarvan de opbrengst volledig naar onderzoek naar de ziekte gaat. De actie wordt van harte gesteund door de Vereniging HCHWA-d en de Dutch CAA Foundation.

De Ladiesnight vindt plaats in het sponsorhome van Quickboys. Deelname bedraagt €10, inclusief een drankje en een bingokaart. U kunt zich aanmelden via de Facebookpagina (Ladiesnight Katwijkse Ziekte) of door uw adres en het aantal gewenste kaarten te mailen naar ladiesnight-katwijk@hotmail.com. De kaarten worden bij u thuis afgeleverd!

Meer Activiteiten nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer