Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Laatste Duinloop

31 januari 2017

Atletiekvereniging Rijnsoever organiseert komende zaterdag alweer de laatste duinloop van dit seizoen. Een geslaagd seizoen met aanzienlijk meer deelnemers dan in vorige jaren; met name de Sint-Nicolaasloop trok een recordaantal deelnemers.

Veel deelnemers schreven zich in voor het circuit, waarbij zij aan minstens vier van de vijf lopen moesten deelnemen. Daarnaast waren er ook elke keer veel mensen, die eenmalig aan een loop deelnamen.

Voor de liefhebbers dus komende zaterdag de laatste gelegenheid om aan deze mooi loop door de Katwijkse duinen deel te nemen. Evenals bij de vorige lopen, valt ook zaterdag weer om 10.30 uur het startschot voor de senioren en vijf minuten later het startschot voor de jeugd. Inschrijven kan zoals altijd vanaf 09.30 uur in de kantine van tennisvereniging 'Zee en Duin'.

Prijzen

Direct na afloop worden de eindklassementen opgemaakt en wordt tot de prijsuitreiking overgegaan. En natuurlijk is er na afloop daarvan ook nog voldoende gelegenheid na te praten.

Zoals altijd kan er gekozen worden uit drie afstanden: twee kilometer voor de jeugd t/m 12 jaar, vijf of tien kilometer. Trek de loopschoenen aan en maak gebruik van deze voorlopig laatste gelegenheid om in 'wedstrijdverband' door de Katwijkse duinen te rennen.

Meer Activiteiten nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer