Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Expositie MijnTekentuin

03 februari 2017

Coby Kuipers (links op foto) en Mieke Leemans (rechts) vieren zaterdag 4 februari dat hun praktijk MijnTekentuin 5 jaar bestaat. Dat doen zij met een expositie van werken van cursisten in de praktijk aan de Kerkstraat 68 in Katwijk aan den Rijn, naast de RK-kerk. De expositie is 4 februari te bezichtigen tussen 11.00 en 16.00 uur.

Kuipers en Leemans hebben een passie voor intuïtief tekenen en schilderen en hebben hier samen verschillende opleidingen voor gevolgd. Zij hebben elkaar in het onderwijs ontmoet en zijn daar begonnen hun passie te delen met kinderen door het als brede schoolactiviteit aan te bieden. Dat werd enthousiast ontvangen en de dames besloten een praktijk op te richten voor kunstzinnige coaching van kinderen met de naam: MijnTekentuin. Inmiddels weet jong én oud de praktijk te vinden.

In de praktijk ontdekt men het plezier, de ontspanning én de verrassing van het bezig zijn met tekenen, schilderen, collages maken en nog veel meer. In MijnTekentuin is het niet van belang dat je ervaring hebt met creatieve werkvormen, de coaches activeren je creatieve vermogen als je deelneemt aan een workshop. Het énige dat je nodig hebt, is enthousiasme en nieuwsgierigheid naar jouw eigen creatieve talent.

Meer Activiteiten nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer