Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Drie punkbands op podium De Schuit

07 april 2017

Jongerencentrum De Schuit wordt op zaterdag 8 april een oldskool punkhol met een deels internationale line-up.

Black Volvo (Leiden) trapt de avond af, dat betekent gelijk een feestelijke opening. Verwacht een dikke bass, goeie riffs en catchy liedjes.

Tim Loud uit Leeds weet als geen ander hoe je met minimale middelen een zo tof mogelijk show moet neerzetten. Hij omschrijft zijn muziek zelf als '12-string driven, harmonica-blowing, country/blues wailing anti-folk'.

Als afsluitende act, overgekomen vanuit Manchester, is daar Revenge of the Psychotronic Man. Een circle pit bouwen is niets nieuws voor deze mannen. Snel, sneller, snelst is hun motto. Ideaal voor liefhebbers van Dead Kennedys of Ramones.

Kaartjes zijn online verkrijgbaar voor 3,50 euro of aan de deur voor 5,00 euro. Aanvang is 21.00 uur.

Schuit Quiz

Op vrijdag 7 april is het weer tijd voor de maandelijkse Schuit Quiz. Heb je zin om mee toe doen? Zorg dat dat je rond 21.00 uur in De Schuit aanwezig bent en schrijf je in. Een team bestaat uit maximaal 5 personen en de inleg is 10 euro. Met voelen, proeven en ruiken gaat deze quiz alle kanten op. Een leuke interactieve quiz, schrijf hem dus in je agenda!

Vrijwilligers

De Schuit zoekt nog vrijwilligers voor achter de bar tijdens het gratis muziekfestival op Koningsdag op donderdag 27 april. Mail dan naar vrijwilligers@deschuit.nl. Ga voor meer informatie naar www.deschuit.nl.

Op Koningsdag spelen Noad, Bartek, Death Alley en Iguana Death Cult in de Dwarsstraat. Tussen de bands door draait DJ-duo Disco Rebels op volle toeren.

Meer Activiteiten nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer