Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Dorpsderby Rijnvogels-Quick Boys

17 februari 2017

Voor Quick Boys staat morgen de dorpsderby tegen FC Rijnvogels weer op het programma. De burenruzie wordt geleid scheidsrechter F.R. de Winter en de aftrap van de derby is om 14.30 uur.

De selectie van FC Rijnvogels bestaat voor een groot deel uit spelers die een verleden hebben bij Quick Boys. Zo zijn Thomas Dijk, Jaap van Duijn, Sander van der Gugten, Frank Guijt, Sander van der Horst, Thijs van Kruistum, Peter Messemaker, Orlando Ouwehand, Andreas Stam, Niels van Veen, Thom de Vries en Rob Zandbergen ooit actief geweest op sportpark Nieuw Zuid. Naar alle waarschijnlijkheid starten alleen Van Duijn, Messemaker en Zandbergen zaterdag in de basis.

Confrontaties

Beide ploegen stonden in het verleden vijf keer eerder tegenover elkaar in competitieverband. Quick Boys won drie onderlinge wedstrijden. De allereerste confrontatie tussen FC Rijnvogels en Quick Boys eindigde onbeslist (2-2). Bij de laatste ontmoeting zat het venijn in de staart. Vijf minuten voor het laatste fluitsignaal leidden de blauwwitten met 1-0 dankzij een treffer van Max van Steen. In de slotfase ging FC Rijnvogels alsnog met de drie punten aan de haal door het toedoen van Arno Dijkstra en Jaap van Duijn (strafschop).

Vorig seizoen eindigde het treffen op De Kooltuin in een 0-2 overwinning voor de blauwwitten.

Meer Activiteiten nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer