Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Boekenweek in bieb

22 maart 2017

In de Katwijkse bibliotheek wordt de 82ste Boekenweek gevierd. In de vestigingen van Bibliotheek Katwijk Van zaterdag 25 maart tot en met zaterdag 2 april wordt aandacht besteed aan dit jaarlijkse boekenfestijn.

Op vrijdag 31 maart om 20.30 uur komt schrijver Tommy Wieringa in de Hoofdbibliotheek op bezoek voor een lezing en om zijn gloednieuwe boek De dood van Murat Idrissi te signeren. Kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheekvestigingen en via de website van de bibliotheek.

In de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg halen medewerkers tijdens de Boekenweek de boeken uit de kast. Linnen Boekenweektassen met opschriften staan al helemaal gevuld klaar voor leden om te komen lenen. Met daarin de verrassende boekenkeuze van de bibliotheekmedewerkers. Laat u gewoon eens verrassen door de keuze van iemand anders…, en de tas mag u natuurlijk houden. U bent ook van harte uitgenodigd om het speciale Boekenweekmagazine gratis af te halen in de bibliotheken. Het bevat onder meer drie korte verhalen bij het thema Verboden vruchten, BN'ers over hun guilty pleasure en natuurlijk heel veel boekentips.

Verboden vruchten

Het thema van de Boekenweek dit jaar is Verboden vruchten. Connie Palmen schreef het Boekenweekessay De zonde van de vrouw dat voor € 3,50 in de boekwinkel te verkrijgen is. Herman Koch is de auteur van het Boekenweekgeschenk Makkelijk leven. Een verhaal over een man met veel levensinzichten, maar ook grote problemen. Boekwinkels doen het hun klanten cadeau bij besteding van €12,50 aan boeken.

Op zondag 2 april, de laatste zondag van de Boekenweek, kan er gratis mee gereisd worden tijdens de reisdag van de Nederlandse Spoorwegen.

Meer Activiteiten nieuws Terug naar het overzicht

Laat uw mening horen, reageer!

Meer nieuws

© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer