Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Nieuws

Dodenherdenking bij monument
25 april 2017

Op donderdag 4 mei is jaarlijks de Nationale Herdenking plaats. Dan herdenken wij de Nederlandse oorlogsslachtoffers – burgers en militairen – die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen of vermoord sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog of daarna in oorlogssituaties en bij vredesoperaties. Herd ...

Avondvierdaagse vanuit Molenwijk

21 april 2017

Wijkvereniging Molenwijk organiseert voor de 46ste keer de avondwandelvierdaagse van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 mei. Maandag 15 mei is de inhaalavond.

Vergadering Gemeenteraad 20 april

20 april 2017

Op donderdag 20 april vergadert de gemeenteraad vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis. Op de agenda staan 2 debatten en besluitvorming over onder andere appartementen bij Villa Allegonda en de duurzaamheidsagenda.

Henk & Melle in De Schuit

18 april 2017

Het legendarische duo Henk & Melle staat vrijdag 21 april op het podium van jongerencentrum De Schuit voor een gratis sessie. De twee mannen hebben afzonderlijk van elkaar al een bijzondere bijdrage geleverd aan de Nederlandse popmuziek.

Katwijkse coverbands op OranjeFest Koningsdag

14 april 2017

Op Koningsdag ziet een nieuw festival het licht in het centrum van Katwijk. Van 13.00 uur tot 19.00 uur wordt het knallen met OranjeFest vanaf het podium buiten op het terras van De Branding.

Struinen door de duinen in Katwijk

13 april 2017

'Gaan we weer Struinen door de Duinen' is de veel gehoorde vraag die Werkgroep Katwijk van Stichting Stéphanos van jong en oud krijgt.

Voorjaarsconcert UNI 2017

11 april 2017

Na een spetterend Najaarsconcert in Tripodia en begeleiden van een sfeervolle kerkdienst op Eerste Kerstdag 2016, is UNI Katwijk in volle vaart doorgegaan met de organisatie van en repetities voor een uitdagend Voorjaarsconcert op vrijdag 12 mei.

Paaseieren zoeken in Katwijk aan den Rijn

10 april 2017

Tweede Paasdag staat ook dit jaar weer in het teken van het paaseieren zoeken.

Drie punkbands op podium De Schuit

07 april 2017

Jongerencentrum De Schuit wordt op zaterdag 8 april een oldskool punkhol met een deels internationale line-up.

Koningsspelen 2017

06 april 2017

Sportpark de Krom kleurt vrijdag 21 april helemaal oranje met 1.722 sportende kinderen uit groep 5 tot en met 8 van 15 verschillende scholen.

Ontmoeting met Derk Bolt van 'Spoorloos'

05 april 2017

Bibliotheek Katwijk heeft de bekende journalist/televisiepresentator Derk Bolt (van KRO's kijkcijfercanon 'Spoorloos') uitgenodigd om in gemeenschapshuis De Burgt in Rijnsburg te komen vertellen over de belevenissen die hij onderweg meemaakt.

Reünie Gospelkoor SalvatioN

04 april 2017

Het Katwijkse Gospelkoor SalvatioN, voor velen een begrip in de regio, heeft bijna 25 jaar het evangelie uitdragen in binnen- en buitenland.

Beelden en scheepswrakken in DunaAtelier

03 april 2017

Zestien foto's van scheepswrakken van fotograaf Anton Rijsdijk en zes abstracte en figuratieve beelden van Nora van den Berg. Ze vormen de contrastrijke ingrediënten voor een nieuwe tentoonstelling in het DunaAtelier aan de Boulevard hoek Voorstraat in Katwijk. De tentoonstelling is open op vrijdag ...

Oranje Tour 2017

28 maart 2017

Zaterdag 22 april is het weer zover. Dan wordt voor de twaalfde keer de Oranje Tour georganiseerd.

Inschrijving Kattukse Nach

27 maart 2017

Katwijkse bands en DJ’s opgelet. De inschrijving voor alweer de tiende editie van de Kattukse Nach start op woensdagavond 26 april. Drie Katwijkse bands en een Katwijkse DJ krijgen de kans om te spelen voor een groot en enthousiast publiek. Het inmiddels legendarische Katwijkse feestje wordt deze ...

K&O Folk in 't Zandgat

23 maart 2017

K&O verzorgt zaterdag 8 april een folkconcert in 't Zandgat aan de E.A. Borgerstraat in Katwijk aan Zee met Finvarra.

Boekenweek in bieb

22 maart 2017

In de Katwijkse bibliotheek wordt de 82ste Boekenweek gevierd. In de vestigingen van Bibliotheek Katwijk Van zaterdag 25 maart tot en met zaterdag 2 april wordt aandacht besteed aan dit jaarlijkse boekenfestijn.

Gratis compost

20 maart 2017

Ook dit jaar kunnen inwoners van de gemeente Katwijk weer gratis compost ophalen. Op zaterdag 25 maart kunnen de Katwijkers per persoon maximaal 4 zakken à 20 liter compost ophalen bij de milieustraat, Taanderstraat 1 in Katwijk. Geinteresseerden moeten een legitimatiebewijs meenemen. De milieustra ...

MuziekQuiz in de Boemerang

16 maart 2017

Op zaterdag 25 maart is er weer een oergezellige MuziekQuiz in de Boemerang. Test je kennis, laat je bijscholen op deze avond of kom gewoon langs om de sfeer te proeven! In zes ronden wordt de muziekkennis van deelnemende teams getest. Het thema van deze avond is “een nieuwe lente”. De vrienden ...

Reünie in Scum

14 maart 2017

Lang geleden, in de jaren tachtig van de vorige eeuw, ontstond uit een groepje jongeren dat Katwijk onveilig maakte een jongerencentrum. Na diverse omzwervingen gunde gemeente Katwijk deze jongeren, bij wijze van proef een oud kruithuisje aan de rand van de gemeente, ver weg van de gewone burgerij. ...

Matinee in Kapel van Overduin

13 maart 2017

De sfeervolle kapel van Overduin is het decor voor een middag boordevol mooie klassieke muziek. Kom je ook luisteren naar solisten en ensembles van de muziekschool?

+ Meer nieuws
© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer