Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

Nieuws

Start2Bike
20 februari 2017

Beginnende wielrenners en mountainbikers kunnen in april weer meedoen aan Start2Bike. Met dit laagdrempelige trainingsprogramma van wielersportbond NTFU krijg je in vier trainingen meer controle over de fiets. De Afdeling Wielersport van de IJsclub Voorwaarts Katwijk is in deze regio dé vereniging waar de lessen worden gegeven.

Dorpsderby Rijnvogels-Quick Boys

17 februari 2017

Voor Quick Boys staat morgen de dorpsderby tegen FC Rijnvogels weer op het programma. De burenruzie wordt geleid scheidsrechter F.R. de Winter en de aftrap van de derby is om 14.30 uur.

The Box Live

15 februari 2017

The Box heeft vrijdagavond twee bands op bezoek in het muziekcentrum. Twee bands die er de gewoonte van maken om jou onmogelijk stil te laten staan. Dat komt goed uit, want als er door meer dan vier mensen gedanst wordt, zorgt The Box voor bitterballen.

Barracuda rockt de Boemerang

11 februari 2017

Barracuda laat op zaterdag 18 februari weer een keer hun tanden zien in de Boemerang. Barracuda heeft de afgelopen periode een hitgevoelige maar niet alledaagse setlijst weten samen te stellen. Met een solide basis bestaand uit een zangeres, 2 gitaristen, bassist en drummer speelt Barracuda niet de ...

Ontmoeting met dr. De Reuver, scriba PKN

10 februari 2017

Op initiatief van de wijkcommissies Rehoboth en Bethel in Katwijk wordt op donderdag 23 februari een avond georganiseerd, waarvoor als gastspreker is uitgenodigd dr. René de Reuver. Hij is sinds juni 2016 opvolger van dr. Plaisier als scriba van de generale synode en in die hoedanigheid spreekbuis ...

Expositie Noordhuis en Hogewoning

08 februari 2017

De Katwijkse illustrator en ontwerper Bert van der Meij heeft afgelopen zaterdag in aanwezigheid van ruim honderd genodigden, de tentoonstelling geopend van de Katwijkse kunstenaars Dick Hogewoning en Jan Noordhuis.

Toveren met wol

06 februari 2017

De Commissie Educatie van het Katwijks Museum organiseert op zaterdag 18 februari weer een jeugdactiviteit. De ochtend wordt gehouden van 10.00 tot 12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd.

Expositie MijnTekentuin

03 februari 2017

Coby Kuipers (links op foto) en Mieke Leemans (rechts) vieren zaterdag 4 februari dat hun praktijk MijnTekentuin 5 jaar bestaat. Dat doen zij met een expositie van werken van cursisten in de praktijk aan de Kerkstraat 68 in Katwijk aan den Rijn, naast de RK-kerk. De expositie is 4 februari te bezich ...

Laatste Duinloop

31 januari 2017

Atletiekvereniging Rijnsoever organiseert komende zaterdag alweer de laatste duinloop van dit seizoen. Een geslaagd seizoen met aanzienlijk meer deelnemers dan in vorige jaren; met name de Sint-Nicolaasloop trok een recordaantal deelnemers.

Sport voor Huntington

30 januari 2017

Vitaal trainer organiseert op zaterdag 15 juli 2017 van 11.00 tot 12.00 uur een Vitaal zomer workout op het festivalterrein van Haringrock. Dit sportieve uur is voor jong en oud toegankelijk of je nu geoefende of minder geoefende sporter bent. Alle opbrengsten van de deelnemers zullen ten goede kome ...

Katwijkse Infloyd in HMH

25 januari 2017

De complete albums Dark Side of the Moon, Amused to Death en the best of Pink Floyd. Infloyd speelt op zaterdag 11 februari in AFAS Live / Heineken Music Hall.

Infloyd (foto Marc Koetse)

Leu en Lenie bezoeken Jos Wienen

23 januari 2017

In de eerste aflevering van een nieuwe serie Katwijk Centrael nemen de makers Ruud Minnee, Adri van Beelen en cameraman Jaap Arnoldus een kijkje in Haarlem, op zoek naar Jos Wienen met de prangende vraag: Kan Wienen al een beetje wennen? Nou, dat valt bepaald niet mee.

Infloyd (foto Marc Koetse)

Jeugdactiviteit Katwijks Museum

20 januari 2017

De Commissie Educatie van het Katwijks Museum organiseert zaterdag 4 februari een jeugdactiviteit. Die activiteit wordt gehouden van 10.00 -12.00 uur en is toegankelijk voor kinderen van 6 – 12 jaar. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. De toegang is € 3,50.

Infloyd (foto Marc Koetse)

Ladies Night voor Katwijkse Ziekte

19 januari 2017

Emmalie, Melissa en Sanne, drie leerlingen van het Pieter Groen College, organiseren woensdag 25 januari een Ladies Night.

Infloyd (foto Marc Koetse)

Meedoen aan NLdoet

18 januari 2017

NLdoet komt er weer aan, het evenement om kennis te maken met allerlei vormen van leuk en zinvol vrijwilligerswerk. Elke (maatschappelijke) organisatie kent het: klussen en activiteiten waar de mankracht voor ontbreekt. Het opknappen van een gebouw, repareren van speelgoed, lenteklaar maken van een ...

Infloyd (foto Marc Koetse)

Expositie Gerard Brouwer verlengd

16 januari 2017

De expositie van het werk van Gerard Brouwer, sinds 26 november in het Katwijkse DunaAtelier te zien, wordt mede door de grote belangstelling ondanks de weersomstandigheden verlengd tot 5 maart.

Infloyd (foto Marc Koetse)

Matineeconcert Hallelujah

13 januari 2017

Een bijzonder werk waarvan wordt gezegd: 'Het feestelijke, Italiaanse karakter en de bijzondere bezetting van Rossini's 'kleine mis' maken dit werk tot een juweeltje onder de koorwerken.

Infloyd (foto Marc Koetse)

Cursussen K&O

11 januari 2017

Bij K&O Katwijk gaan weer verschillende cursussen van start. Alle lessen worden gegeven in het K&O gebouw, Sluisweg 16 in Katwijk aan Zee. Voor informatie en inschrijven: 071-4016400 op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Inschrijven kan ook via www.kenokatwijk.nl

Infloyd (foto Marc Koetse)

Meezingconcert Open Hof

09 januari 2017

Rotary Katwijk – Noordwijk organiseert samen met Open Hof Cultureel op vrijdagavond 17 februari een ‘meezing concert’. De opbrengst van het concert gaat naar Topaz Overduin, die het geld willen gebruiken voor een belevenistuin.

Infloyd (foto Marc Koetse)

Digiteam biedt computerhulp

05 januari 2017

Computerproblemen en er zelf niet meer uitkomen? Dat is nu verleden tijd dankzij het Digiteam. In het Taalhuis van Bibliotheek Katwijk aan de Hoorneslaan staat vanaf 2017 het zogenaamde Digiteam klaar om mensen te helpen met hun computerproblemen.

Infloyd (foto Marc Koetse)

Intensive Cover in de Boemerang

06 januari 2017

Intensive Cover staat op zaterdag 21 januari op de bühne van de Boemerang. De entree voor deze avond is geheel gratis. Je kan de Boemerang vinden aan de Huetingstraat 36 in Katwijk aan de Rijn. De deuren gaan om 21.00 uur open voor iedereen vanaf 18 jaar.

+ Meer nieuws
© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer