Inloggen Mijn AOK

X

Registreren

Maak direct een gratis MIJN AOK account aan!

X

(V)is Katwijk: het geheim van de visboer



Gepubliceerd 28 april 2015

Arie Kuyt nam Alles over Katwijk mee naar de visafslag. Vanaf het moment dat de vis van de boot komt, tot het moment dat de vis gebakken in de mond van de visfileerkoning verdwijnt. We nemen je mee op een kleine reis. Niet alleen doorlopen we het hele visproces, maar we vertellen ook hoe je de beste vis uitkiest en bakt. Geniet van Arie en zijn viswijsheden. En als u het ook, zoals ons, in de praktijk brengt, pak er voor de gebakken kabeljauw een mooie Pinot Gris (is wat kruidig) bij. Serveer je het met roomsaus, dan mag er best een niet - houtgerijpte Chardonnay op tafel staan. In dit geval bepaalt dus de saus de keuze van de wijn, weet Cor te vertellen. Smaken zal het zeker!

Laat een reactie achter!

Volg ook op Facebook voor het laatste nieuws!

Facebook
© 1997-2017 Alles over Katwijk  |  Voorwaarden  |  Disclaimer