Afbeelding
Foto: PR

Landelijke primeur: Eet & Gerei bij Shell De Jong

Zakelijk Zakelijk gezien

Een nieuwe auto, onderhoud door vakbekwame medewerkers, auto wassen en natuurlijk voordelig tanken. Het was er allemaal al bij het bekende bedrijf aan de Koningin Julianalaan. Maar op de dag waarop volgens de kalender de lente begint, wordt er een nieuw concept aan toegevoegd. Eet & Gerei, een corner voor de lekkerbekken. Toekomstgericht denken, dat is wat men bij Shell de Jong doet.

Uiteraard blijft het assortiment zoetwaren, rookwaren, frisdranken de Lotto als vanouds in de shop verkrijgbaar. Eigenaar Harold de Jong is enthousiast en er bovendien trots op dat zijn bedrijf is uitgekozen voor de primeur van een landelijke organisatie.

'Twintig jaar geleden werd het benzinestation rigoureus verbouwd en nu op de dag af voegen wij daar iets moois aan toe. De shop is verbouwd en we hebben nu een mooie ruimte waar de klant zich even tegoed kan doen aan een lekker vers broodje, kip van het spit en andere heerlijke gerechten. Vergezeld van een vers kopje koffie kan men daar zittend even van genieten', licht De Jong toe. 'Deze uitbreiding is een meerwaarde voor ons bedrijf.'

De officiële opening laat nog een paar weken op zich wachten, maar als de dag daar is kunnen de klanten op een verrassing rekenen.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 6.00-21.00 uur, op zaterdag van 7.00-21.00 uur en op zondag van 8.00-21.00 uur.

Gezocht

Eet & Gerei is op zoek naar een paar enthousiaste Katwijkers (m/v) die model willen zijn. Leuk idee en iets voor jou? Kijk op www.eetengerei.com.

Uit de krant