Afbeelding
Foto: pr

Dunavie levert eerste woningen aan de Hoorneslaan op

Algemeen

Vrijdag 7 juli 2018 leverde Dunavie met trots de eerste prachtige nieuwbouwwoningen aan de Hoorneslaan op. Precies zeven maanden na het bereiken van het hoogste punt tekenden de nieuwe huurders, van de in totaal 87 sociale huurappartementen, hun contract. Voorafgaand aan de ondertekening genoten de nieuwe huurders met elkaar van een kopje koffie met wat lekkers. Klaar om de woning te betrekken voor een prettig thuis. De ondertekening van de huurcontracten vond plaats in de woning.

Nieuwe wind

Esther Versantvoort, teamcoach wonen Dunavie, heette de nieuwe huurders van harte welkom. 'Aan elke woning hangt een vlag. Ons cadeautje aan u. Een vlag is flexibel en staat voor beweging. Dunavie is volop in beweging. Dit betekent ook een verandering in onze klantprocessen naar een eigentijdse klantbenadering. Ook u als huurder bent in beweging, u gaat immers verhuizen. Door de ondertekening van het contract in uw woning in plaats op ons kantoor zetten onze verhuurmakelaars dit nieuwe proces samen met u in en daar zijn wij trots op'.

De gezichten in de wijk
Vanuit team leefbaarheid waren ook de buurtbeheerder en de medewerker leefbaarheid aanwezig en werden zij door Esther Versantvoort voorgesteld aan de huurders. 'Zij zijn de ogen en oren in de wijk om samen met u te zorgen voor een prettig thuis met zonodig een steuntje in de rug. Wij wensen u dan ook heel veel woonplezier.'

Uit de krant