Afbeelding
Foto: pr Welzijnskwartier

Laatste week Zomers Palet

Algemeen

Het is alweer de laatste week van het Zomers Palet. En het is mooi geweest, aldus de organisatie. Veel plezier, goede opkomst en leuke dingen gedaan.

Het Jeu de Boule-evenement werd vorige week druk bezocht. Een echte sport, waar vele ouderen aan mee kunnen doen. Lekker buiten en veel gezelligheid.
De Katwijkse quiz tijdens het Noordzee Zomerfestival was er één om alle oude herinneringen weer op te halen en de oude verhalen weer leven in te blazen.

Eet en beweeg

Het is goed om te weten hoeveel je moet bewegen om een blokje kaas weg te bewegen. Eerst nadenken en dan eten, maar ook eens iets lekkers eten, en er wel wat voor doen om de calorieën weer kwijt te raken is een ervaring om niet meer te vergeten. Morgen (dinsdag) kunt u in wijkgebouw De Wiek in Katwijk aan den Rijn van 10.00 tot 12.00 uur onder leiding van Jeanne van Duijn bewuster eten en drinken en plezier krijgen in bewegen. Deelname: €5,00.

Komende woensdagmiddag is de laatste dag van het Zomers Palet met Sweet Memories. Een voorstelling in De Wilbert van 15.00 tot 17.00 uur met veel zingen.

De afgelopen weken zijn snel gegaan. De organisatie van het Welzijnskwartier bedankt iedereen voor de prettige samenwerking.
De vele foto's en herinneringen worden op woensdagochtend 1 november vertoond in Zwanenburg.

Uit de krant