Grenzeloos genieten: ontmoeting tussen mensen uit verschillende culturen. | Foto: pr.
Grenzeloos genieten: ontmoeting tussen mensen uit verschillende culturen. | Foto: pr. Foto: pr

Koerdische maaltijden bij Herberg Welgelegen

Algemeen Valkenburg

Grenzeloos  genieten. Na het succes van de eerste keer, organiseren Stichting IWAK en Herberg Welgelegen op maandag 3 juli en op maandag 31 juli 2017 opnieuw gezamenlijk een maaltijd.

Dit diner zal bereid worden in een unieke samenwerking tussen de Koerdische familie Selwa en de oer-Nederlandse chef van Herberg Welgelegen, Benjamin Juffermans. Vanaf 18:00 kunt u aanschuiven in Herberg Welgelegen. De kosten van deze maaltijd bedragen slechts € 7,- per persoon.

Grenzeloos Genieten is een initiatief van stichting Interkerkelijke Werkgroep Asielzoekerscentrum Katwijk (IWAK) en stichting Herberg Welgelegen te Valkenburg. Met dit initiatief willen zij de gasten van het asielzoekerscentrum een podium geven, waar zij hun talenten kunnen vertonen. Daarnaast moet deze avond bijdragen aan de ontmoeting tussen mensen uit verschillende culturen.

Omdat wij graag willen weten voor hoeveel gasten er gekookt moet worden dient u zich vooraf op te geven. Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang. Vol is vol. Graag reserveren via 071-8891817 of stuur een mailtje naar: info@herbergwelgelegen.nl.

Uit de krant