Afbeelding
Foto: pr

Veiling voor Werkgroep De Ruyter

Algemeen Rijnsburg

Na de succesvolle editie van vorig jaar organiseert Werkgroep de Ruyter aanstaande zaterdag weer haar jaarlijkse topactiviteit: de veiling bij H2O op Jachthaven Marina Rijnsburg.

De organisatie van deze veiling heeft ook dit jaar weer geweldige kavels samengesteld, ruim 100 in totaal. De bijzondere TOP kavel is toch wel een bezoek aan de Formule 1 grand prix van België. Inclusief een meet & Greet met Max Verstappen. Dit is normaal alleen weggelegd voor de topsponsors en niet te koop in de winkel.

Maar er is nog meer. Wat dacht u van één van de eerste overnachtingen in Bed & Breakfast De Petrakerk? Of het bezoek aan een thuiswedstrijd van Bayern Munchen? En natuurlijk zijn er ook pondjes paling, flessen wijn of jenever, heerlijke feestdiners en nog veel meer…

De complete lijst met kavels vindt u op de website: www.werkgroepderuyter.nl

Programma

Zaterdagmiddag is iedereen vanaf 17.00 uur welkom, tijdens de inloop met een hapje & drankje. Voor de kinderen is er een springkussen, is er een clown en kunnen de kids worden geschminkt. De veiling start om 18:00 uur waar op een gezellige, maar serieuze wijze de ruim 100 prachtige kavels aan de man-vrouw worden gebracht. En natuurlijk staat de BBQ Crew wederom voor u klaar met heerlijke culinaire hapjes. Na afloop is er live muziek van de 'Driftkikkers' in de H2O bar.

De volledige opbrengst is bestemd voor het werk van stichting Werkgroep De Ruyter die met uw gift het nog steeds hoognodige werk onder de allerarmsten mogelijk maakt. Graag tot zaterdag en neem gerust uw buren en vrienden mee naar de veiling van De Ruyter 'van én door vrijwilligers'.

Afbeelding

Uit de krant