Afbeelding
Foto: pr

Jubilarissen in het zonnetje gezet

Algemeen Rijnsburg

Vorige week donderdag kregen 7 medewerkers van Heemskerk fresh & easy een bedrijfsspeldje uitgereikt als dank voor hun lange dienstverband.

Om dit heuglijk te vieren werden alle collega's met een dienstverband van 25 jaar of langer, die al eerder een speldje ontvingen, uitgenodigd. Samen werd er teruggeblikt op de afgelopen 40 jaar.

Bij Heemskerk fresh & easy zijn er maar liefst 20 medewerkers die langer in dienst zijn dan 25 jaar. Er zijn zelfs 6 medewerkers met een dienstverband van meer dan 30 jaar . Veel medewerkers zijn hun carrière al jong bij Heemskerk gestart. Gemiddeld zijn de jubilarissen 52 jaar jong. De oudste jubilaris is 63, de jongste is 46. Bijn alle jubilarissen komen uit de Duin- en Bollenstreek. Mede dankzij de inzet van deze medewerkers is Heemskerk in al die jaren gegroeid tot waar het bedrijf anno 2017 staat. Reden genoeg voor een feestje. Onder het genot van een hapje, drankje en met hulp van foto's door alle jaren heen, werden herinneringen opgehaald.

Heemskerk fresh & easy maakt gezond eten lekker én makkelijk. De lekkerste groenten, fruit en aanvullende grondstoffen worden geselecteerd. Dagelijks produceert het bedrijf een dagvers assortiment dat varieert van boerenkool, sla-, fruit-, roerbakmixen, kookgroenten tot complete maaltijdsalades met vis, vlees, pasta en dressing. Als gevolg van de toenemende behoefte bij de consument aan gezonde voeding, die lekker en gemakkelijk te bereiden is, groeit Heemskerk. Op dit moment wordt met 900 medewerkers gewerkt om wekelijks zo'n 2,5 miljoen verpakkingen te leveren aan (inter)nationale supermarkt- en fastfoodketens. De laatste 5 jaar verdubbelde Heemskerk in omzet.

Uit de krant