Iedereen kijkt terug op een gezellig en geslaagd dagje uit. | Foto: pr.
Iedereen kijkt terug op een gezellig en geslaagd dagje uit. | Foto: pr. Foto: pr

Senioren voor de 70ste keer dag uit

Algemeen Rijnsburg

Met zeven bussen vertrokken vorige week dinsdag vanaf het Burgemeester Koopmansplein 235 bejaarden en mindervaliden inwoners uit Rijnsburg richting Volendam.

De eerste stop voor koffie met gebak was bij hotel de Valk in Katwoude. Hier werden de aanwezigen toegesproken door voorzitter Jaap Hogewoning van de stichting Senioren en Mindervaliden. Daan de Mooij was deze dag de ceremoniemeester.

Na de lunch kreeg het gezelschap in Volendam een show van oude tijden van weleer van de Corien de Groot Foundation in het mooie Theater De Jozef, Dit met medewerking van Daan de Mooij, Jari Esbeukman, Gina Kwakman en Geertje Jonk. Zij zongen vele oude liedjes die enthousiast werden meegezongen er werd zelfs nog een polonaise gelopen, tijdens het optreden werden er drankjes en hapjes geserveerd. Terug in het restaurant trad Eric Diepstraten op en speelde op zijn piano mooie sfeermuziek. Vervolgens genoot men van een heerlijke maaltijd. Aan het eind van deze geslaagde dag werden door de voorzitter een aantal aanwezigen bedankt voor hun bijdrage aan de feestdag, zoals de collectanten die ieder jaar collecteren, Anneke Ouwersloot voor de medische ondersteuning, maar ook de bedrijven die een mooie gift hebben gegeven zodat deze jaarlijkse uitgaansdag gehouden kon worden.

Terug in Rijnsburg werd het gezelschap ontvangen door vele familieleden en er speelde een draaiorgel met vrolijke nummers. Iedereen kreeg nog een plantje mee naar huis.

Uit de krant