Afbeelding
Foto: pr

Loterij Paardenmarkt

Algemeen Rijnsburg

Enige weken geleden heeft u kunnen lezen dat Gerrit van der Meij na ruim 45 jaar is gestopt als vaste verkoper van de paardenmarktloten. Maar de loterij blijft natuurlijk gewoon bestaan, zij het in iets aangepaste vorm.

Tot en met vorig jaar werden er 10.000 loten van € 0,50 verkocht. Vanaf dit jaar is de prijs per lot € 2,- en het aantal loten beperkt tot 2.500. De win-kans per lot is hiermee vergroot.

De opbrengst van de loterij is bestemd voor de bekostiging van de activiteiten tijdens de paardenmarkt. Hiermee kunnen een hoop leuke activiteiten gratis worden aangeboden aan het publiek. Het prijzenpakket blijft onveranderd aantrekkelijk met een hoofdprijs van € 500,- en voor honderden euro's aan waardenbonnen van lokale winkeliers.

U kunt nog steeds heel eenvoudig aan uw loten komen. Ze zijn namelijk te koop bij snackbar Ouwersloot, groetenspeciaalzaak "de Zonnetuin", kaper Peursum in de Kerkstraat, Slagerij Bekooij en snackbar "de Klink". Daarnaast zal op zaterdag 3 en 10 juni een enthousiast team van vrijwilligers loten verkopen in "de Hoftuin". Wilt u 5 loten of meer kopen dan bestaat ook de mogelijkheid dat deze bij u thuis worden gebracht. Een berichtje naar info@paardenmarkt-rijnsburg.nl of een appje/telefoontje naar 06 1465 8477 is voldoende. Met het kopen van loten steunt u ons traditionele dorpsfeest. En wie wil dat nou niet?

Uit de krant