Afbeelding
Foto: Marco Glasbergen

Denk mee over sport en bewegen in Katwijk

Algemeen

De gemeente is op zoek naar ideeën over sport in Katwijk. Met de ideeën wil Katwijk komen tot een lokaal sportakkoord. Iedereen die ideeën heeft over wat er goed gaat en beter kan in Katwijk is welkom mee te praten. Op 4 november wil de gemeente met alle sporters, sport-, welzijn- en zorgaanbieders praten over sport en bewegen in Katwijk. De avond begint om 19.00 uur in de kantine van Basketbalvereniging Grasshoppers in sporthal Cleijn Duin.

Wethouder Adger van Helden: 'Sport en bewegen is een belangrijke manier om fit en gezond te blijven, elkaar te ontmoeten, mee te doen in de samenleving en te leren. Het sportakkoord kan ons helpen om ervoor te zorgen dat we slim gaan samenwerken, om sport en bewegen ook in de toekomst zijn rol te laten vervullen.'

De gemeente heeft subsidie gekregen voor het aanstellen van een sportformateur. In samenwerking met Sportpromotie Katwijk, Welzijnskwartier en Sportbedrijf Katwijk heeft de gemeente Hélène Kruis aangesteld. Zij werkt samen met betrokken partijen uit de sport, zorg, welzijn, onderwijs, cultuur, gemeente en bedrijfsleven aan het lokale sportakkoord. De verwachting is dat het definitieve sportakkoord dan januari klaar is.

Uit de krant