Afbeelding
Foto: PR

Jubileum Taptoe DVS Katwijk wordt 'grote happening'

Algemeen

Komende zaterdag is het zo ver: na maanden van voorbereiding is er de Jubileum Taptoe Katwijk ter ere van het 65 jarig jubileum van de Chr. Muziekvereniging DVS. Een groot aantal korpsen zorgen op sportpark De Krom voor een groot muzikaal feest.

Zowel de hoofdtribune overdekt als onoverdekt zijn tot op de laatste plaats verkocht. Bijna 1.300 bezoekers hebben al een kaartje gekocht. Die bezoekers gaan optredens van K&G Leiden, Flora Band Rijnsburg, Adest Musica Sassenheim en natuurlijk de gastheren van DVS Katwijk zien. Allemaal inclusief hun jeugdafdelingen. De opening wordt gedaan door de massed band van K&G en DVS, een pre-finale met zanger en de orkesten van DVS en een voorprogramma verzorgd door DVS on Stage.

Drukte
Gezien de grote drukte wordt iedereen verzocht om zo veel mogelijk met de fiets naar het Sportpark te komen. Ook is het goed te weten dat de verzorging door vv Katwijk is geregeld en dat deze met PIN moet worden betaald. Kom vooral op tijd, vanaf 19.00 uur kunt u de tribunes betreden.

Extra voorverkoop en afhalen
De bestelde kaarten kunnen zaterdag vanaf 18.30 uur worden afgehaald aan de loketten van het Sportpark. Gezien de verwachte drukte is er een extra avond ingelast voor het afhalen van bestelde kaarten en de losse voorverkoop. Deze vindt plaats op vrijdag in het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51 in Katwijk van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Uit de krant