Nog geen account? Klik hier.
REGISTREER GRATIS!
Adverteren
Contact
FAQ
Donderdag
2 oktober 2014
TwitterFacebookRSS
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Organisatie: Algemene Watersportvereniging Katwijk Locatie: Voorstraat 98, 2225 MA  Katwijk
Gebeurtenis: Gondelvaart Entree: Zie omschrijving
Datum: 27/08/2010 t/m 27/08/2010 Tijd: 21:00:00 uur

Gondelvaart


In samenwerking met de Algemene Watersportvereniging Katwijk wordt traditiegetrouw de gondelvaart georganiseerd.

Een schouwspel van licht en muziek dat niemand mag missen. Start vanuit de jachthaven Katwijk en vervolgens Uitwateringskanaal, Additioneel kanaal, Oude Rijn, keerpunt nabij het voormalige gemeentehuis Valkenburg. De gondelvaart zal worden opgeluisterd door diverse bands die op verschillende boten de gondelvaart tot een waar spektakel maken.
Zoals ieder jaar valt of staat de tocht met de deelnemers. Wij hopen dat er ook deze keer weer veel boten van de A.W.K. mee zullen varen. U kunt zich opgeven via het aanmeldingsformulier verkrijgbaar in het havenkantoor en in het verenigingsblad en deze inleveren bij:
• Klaas v.d. Plas, W. de Zwijgerlaan 49, tel: 06-26274366,
• Rokerij Schaap, Haringkade 3, tel. 071-4035959
• Janny van Duijn, Remisestraat 14, tel. 071-4075553.

Deelname kan ook via inschrijving bij de Algemene Watersportvereniging Katwijk: www.watersport-katwijk.nl of bij de Jachthaven aan de Haringkade. Vanwege de veiligheid moeten de boten zijn voorzien van goede verlichting zodat alle deelnemers elkaar op het water goed kunnen zien. Ook boten van buiten de vereniging zijn van harte uitgenodigd om mee te varen (goede feestverlichting verplicht).

De aanmeldingsformulieren zijn bij het jachthavenkantoor verkrijgbaar. U doet toch ook mee! Sluitingsdatum inschrijving maandag 23 augustus 2010. Uitreiking van de vaarnummers en de briefing zal zijn op woensdagavond 25 augustus om 20.30 uur in de kantine van de Jachthaven Katwijk. Wij hopen op een grote deelname en wachten op uw spoedige aanmelding.
Deel activiteit met familie, vrienden en collega's: 
Maak jij foto's en/of filmpjes van deze gebeurtenis? Deel jouw beelden met Katwijk!
Stuur jouw leukste foto('s) en/of filmpje (bijvoorbeeld een YouTube link) op naar katwijk@allesoverkatwijk.nl.

REACTIES ()


KOMENDE ACTIVITEITEN IN KATWIJK05/10/2014 - Zinvolle gezinsviering over zinloos geweld


Zinvolle gezinsviering over zinloos geweld   Parochiekern H. Joannes de Doper organiseert een gezinsviering over zinloos geweld. Met verhalen, gedachten, diverse toneelvormen en zang van kinderkoor De Vrolijke Noot wordt op een pakkende wijze voor jong en...
meer informatie »


11/10/2014 - Rock4Life,Tribute to Classic Rock


Tijdens deze Rock4Life editie drie topbands die maar liefst vier legendarische rockbands uit de 70's & 80's in het zonnetje zullen zetten. Achtereenvolgens STEELER, a whole lotta LED ZEPPELIN, FAN HALEN, tribute to VAN HALEN and PURPLE RAINBOW, a tribute to DEEP PURPLE & RAINBOW.
meer informatie »


11/10/2014 - Ladies Day Karwei Katwijk / Stichting Femke


Dit jaar organiseren we weer een Ladies Day bij Karwei Katwijk. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 11 oktober. Deze hele dag vinden er leuke festiviteiten plaats en werken we weer samen met andere ondernemers. Deze zullen op Ladies day in de winkel staan met een leuke kraam en of...
meer informatie »


22/11/2014 - Disco 30 Plus


We gaan terug in de tijd.DJ Arie van Rooijen draait de lekkerste hits uit de tijdperk van de roemruchte discotheken de Maribel,Duna Delie,Boule seven ,club 69 enz. veel soul,disco maar ook zo nu en dan wat moderne muziek van nu. Thema Sint en Kerst.  Gratis kerstmuts. De zaal zal ook in...
meer informatie »