Nog geen account? Klik hier.
REGISTREER GRATIS!
Adverteren
Contact
FAQ
Zaterdag
29 november 2014
TwitterFacebookRSS
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Alles over Katwijk
Organisatie: Algemene Watersportvereniging Katwijk Locatie: Voorstraat 98, 2225 MA  Katwijk
Gebeurtenis: Gondelvaart Entree: Zie omschrijving
Datum: 27/08/2010 t/m 27/08/2010 Tijd: 21:00:00 uur

Gondelvaart


In samenwerking met de Algemene Watersportvereniging Katwijk wordt traditiegetrouw de gondelvaart georganiseerd.

Een schouwspel van licht en muziek dat niemand mag missen. Start vanuit de jachthaven Katwijk en vervolgens Uitwateringskanaal, Additioneel kanaal, Oude Rijn, keerpunt nabij het voormalige gemeentehuis Valkenburg. De gondelvaart zal worden opgeluisterd door diverse bands die op verschillende boten de gondelvaart tot een waar spektakel maken.
Zoals ieder jaar valt of staat de tocht met de deelnemers. Wij hopen dat er ook deze keer weer veel boten van de A.W.K. mee zullen varen. U kunt zich opgeven via het aanmeldingsformulier verkrijgbaar in het havenkantoor en in het verenigingsblad en deze inleveren bij:
• Klaas v.d. Plas, W. de Zwijgerlaan 49, tel: 06-26274366,
• Rokerij Schaap, Haringkade 3, tel. 071-4035959
• Janny van Duijn, Remisestraat 14, tel. 071-4075553.

Deelname kan ook via inschrijving bij de Algemene Watersportvereniging Katwijk: www.watersport-katwijk.nl of bij de Jachthaven aan de Haringkade. Vanwege de veiligheid moeten de boten zijn voorzien van goede verlichting zodat alle deelnemers elkaar op het water goed kunnen zien. Ook boten van buiten de vereniging zijn van harte uitgenodigd om mee te varen (goede feestverlichting verplicht).

De aanmeldingsformulieren zijn bij het jachthavenkantoor verkrijgbaar. U doet toch ook mee! Sluitingsdatum inschrijving maandag 23 augustus 2010. Uitreiking van de vaarnummers en de briefing zal zijn op woensdagavond 25 augustus om 20.30 uur in de kantine van de Jachthaven Katwijk. Wij hopen op een grote deelname en wachten op uw spoedige aanmelding.
Deel activiteit met familie, vrienden en collega's: 
Maak jij foto's en/of filmpjes van deze gebeurtenis? Deel jouw beelden met Katwijk!
Stuur jouw leukste foto('s) en/of filmpje (bijvoorbeeld een YouTube link) op naar katwijk@allesoverkatwijk.nl.

REACTIES ()


KOMENDE ACTIVITEITEN IN KATWIJK29/11/2014 - NIEUW BOEK - WAETER MIT WIEWOUW


UITGEVERIJ VAN DEN BERG PRESENTEERT     WAETER MIT WIEWOUW geschreven door Heleen Schoneveld Prijs € 12.95, leverbaar vanaf 28 november. Signeersessie op Zaterdag 29 november...
meer informatie »


30/11/2014 - ‘Verderkijkers’ komen naar de Kerkstaat 70


In de kerk van de parochiekern H. Joannes de Doper, aan de Kerkstraat 70, in Katwijk aan den Rijn komen in deze periode van advent ‘verderkijkers’ langs. Dat begint in de gezinsviering van zondag 30 november met de komst van de deurwachter. Hij kijkt ook verder dan de andere...
meer informatie »


05/12/2014 - Praxis 's avonds ook open!


Kom 5 december gezellig 's avonds winkelen! We zijn tot 21.00 uur voor u aanwezig. Onder de betalende klanten wordt een Lenco tablet verloot!
meer informatie »


08/12/2014 - filmavond


Filmavond over de visserij van Katwijk. De geschiedenis vanaf 1960 tot heden. De vernieuwing, de schaalvergroting, de nieuwe technieken.
meer informatie »


09/12/2014 - Workshop "Jij bent bijzonder!"


"Zie hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander" Als jij: … wel eens twijfels hebt over hoe je eruit ziet, … soms niet weet of iets je mooi staat, … zou willen weten hoe je over komt,
meer informatie »