Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Klassiek concert in de Soefitempel

zaterdag 30 september 2017 20:15

Zaterdag 30 september biedt K&O een concert door het Van Amsterdam Duo in de Soefitempel.

Dit duo, ontstaan in 2004, is een bijzondere en unieke combinatie van accordeon (Vincent van Amsterdam) en viool (Jeanine van Amsterdam). Bezoek dit concert van dit perfect op elkaar ingespeelde duo en word gegarandeerd verrast door de mooie samenklanken en spannend gekozen repertoire. Zo staan voor de pauze werken van Vivaldi, Bach, Sjostakovitsj en Gemrot op het programma.

Na de pauze kan men genieten van muziek van De Falla, Flecijn, John Williams (thema uit Schindlers List) en Saint-Saëns (Danse Macabre).
Het duo won al diverse concoursen in binnen- en buitenland en heeft concerten gegeven op diverse podia, waaonder op de Uitmarkt, Grachtenfestival, Janine Jansen Festival, Sail Amsterdam en Emmy Verheij Festival.
In het buitenland waren daar een tournee door Oostenrijk en concerten in Servië en China.


Vincent van Amsterdam (1989) begon zijn accordeonstudie bij zijn avader en trok later o.a. naar Würzburg en Moskou voor verdere studie.
Zus Jeanine (1992) begon haar opleiding op het Amsterdams Conservatorium en kreeg later les van Vera Beths. Zij speelt momenteel o.a. in het Nederlands Philharmonisch Orkest.
Kaarten voor dit afwisselende concert kosten € 14,-, consumptie inbegrepen.

Voor informatie over data, tijden en prijzen: K&O Katwijk, Sluisweg 16, 071 40 16 400, www.kenokatwijk.nl. Inschrijven via website mogelijk.

Locatie