Afbeelding

Engelse hymns-avond in De Fontein

zaterdag 27 mei 2017 20:00

Op zaterdagavond 27 mei wordt er een Engelse hymne-zangavond georganiseerd in kerkgebouw 'de Fontein' aan de Willem de Zwijgerlaan 1a.

Op het programma van deze zangavond staan hymns van o.a. Francis. R. Havergal, Charles Wesley, Horatius Bonar en andere hymneschrijvers. Ds. P den Ouden zal elke hymne inleiden met een toelichting op de inhoud van de hymne. Aansluitend zal de hymne samen gezongen worden.
De muzikale omlijsting en begeleiding wordt verzorgt door: Leo Meijvogel, muzikale leiding; Arjan Wolfswinkel, orgel; Hilde de Vreugd, basfluit; Alette Barnhoorn, altblokfluit; Cornelis Schaap, piano; Rieneke Schaap, dwarsfluit, Martje den Ouden, viool; Anneleen Nelemans, harp.

De avond begint om 20.00 uur en de deuren staan open vanaf 19.30 uur. Rond de 21.45 zal de avond afgesloten worden. Vooraf en na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Tijdens deze avond wordt er gecollecteerd voor het bouwfonds 'Triumfatorkerk'. De toegang is vrij en iedereen is welkom.

Op www.hhgkatwijk.nl staat een overzicht van de te zingen hymns met de daarbij behorende liedteksten aan.

Locatie