Afbeelding
Foto: MvR

Tango in buurcentrum De Schelp

zaterdag 27 mei 2017 19:00

Buurtcentrum De Schelp opent op zaterdag 27 mei de deuren van Tango Salon. Er wordt een workshop Tango dansen georganiseerd door Salon El Recorrido in samenwerking met Welzijnskwartier.

De workshop begint om 19.30 uur en duurt tot 21.30 uur, vanaf 19.00 uur is de zaal open. Na afloop van de workshop is er nog gelegenheid om met elkaar een drankje te drinken.

Tango is een dans die zijn oorsprong vindt in Argentinië. In verschillende steden in Nederland wordt deze populaire dans met groot succes gegeven en nu ook in Katwijk.

Elementen

De workshop bestaat uit 10 lessen van 2 uur, waarin veel elementen van het tangodansen de revue zullen passeren. De lessen worden gegeven door Emiliano Montenegro, tangodocent uit Argentinië, en assistente Vanja.

De totale kosten van de workshop bedraagt €10,00. De kosten zijn laag gehouden, omdat Emiliano zoveel mogelijk mensen de gelegenheid wil bieden om kennis te maken met deze mooie en sierlijke dans.

Daarnaast ook een mooie gelegenheid om tot mooie ontmoetingen te komen. Grijp daarom deze kans en meld je aan!

Aanmelden

Interesse in deze unieke workshop? Je kunt je aanmelden in buurtcentrum De Schelp, Suurmondstraat 1 in Katwijk, telefoon 071 8894461 of door een mailtje te sturen naar margrietrous@welzijnskwartier.nl.

Je kunt je alleen aanmelden of samen met een partner.